Skip to Content

Vrienden

Theater Bouwkunde verzorgt meer dan 120 voorstellingen per jaar. Nieuwe theatermakers, (jeugd-) theater, cabaret, jazzmuziek, wereldmuziek, klassieke muziek, literaire manifestaties dragen bij aan de rijkdom van het culturele leven in Deventer.

Het in stand houden van het theater kost geld, veel geld. Wij hebben daarom de steun van ons publiek hard nodig.

U kunt ons steunen. Door veel en vaak te komen. Maar ook door “Vriend” te worden van Theater Bouwkunde. Als Vriend van Theater Bouwkunde maakt u de activiteiten in de theaterzaal mogelijk en draagt u bij aan een prikkelend en rijk cultureel klimaat in Deventer.

Uw Vriendschap wordt beloond. U krijgt voorrang bij de voorverkoop van kaarten en u wordt regelmatig op de hoogte gehouden van speciale activiteiten van Theater Bouwkunde. Verder krijgt u, op vertoon van uw Vriendenpas de vermelde korting op entreeprijzen. Let op! De Vriendschap is persoonlijk! Alleen de Vriend heeft korting op de kaarten.

U kunt Vriend worden door jaarlijks (per seizoen) minimaal € 17,50 aan Theater Bouwkunde te doneren. U kunt ook een Duo-Vriendschap aan gaan. U bent dat met z’n tweeën Vriend voor € 25,-. U mag natuurlijk altijd meer schenken.

Wilt u Vriend worden? Vul dan het formulier in. Wilt u met z’n tweeën Vriend worden? Vul dan beide namen in.

 

Naam (verplicht)

ManVrouw

Naam voor Duo-vriendschap

ManVrouw

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaatsnaam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Eventueel extra telefoonnummer

Ik machtig Theater Bouwkunde om het verschuldigde bedrag jaarlijks van mijn bankrekening te halen.

Bankrekening (verplicht)

Opmerkingen

Let op! Wij verwerken uw aanmelding als Vriend handmatig. U kunt pas gebruik maken van de Vriendenkorting nadat u van ons een mail hierover heeft ontvangen.