Werkplaats Walhalla
Normaal 16,50 euro
Vrienden 15 euro
CJP/student 15 euro
Plaats reserveren in ons restaurant?
Theater
Extra voorstelling!
woensdag 5 februari, 20:30 uur
Werkplaats Walhalla
Are You Famous Around Here?

★ Over het effect van social media op jonge mensen ★

THIS IS YOUR ONE AND ONLY OPPORTUNITY TO DO SOMETHING THAT NO ONE HAS DONE BEFORE AND THAT NO ONE WILL COPY AGAIN THROUGHOUT HUMAN EXISTENCE. We gaan iets ondernemen dat nooit eerder is gedaan en dat, als het eenmaal is uitgevoerd, niet zal worden nagevolgd. We zijn Hamlet, staan aan de kust en spreken met de branding BLABLABLABLABLABLA

Are You Famous Around Here? is DE nieuwe voorstelling over het kennen van je authentieke-ik en het effect van social media op onze generatie. DAT IS VERSCHRIKKELIJK. Dat is al honderd keer gemaakt. Dat klopt. Zie het als een opoffering omwille van de tijdsgeest. Tegen onze smaak en eigenwaarde in persen we deze even hilarische als pijnlijke zoektocht naar ons échte zelf er uit. Hoe laten we onze voetstappen achter op deze wereld, hoe blijven we Forever Young, leven we forever en worden we famous?

Gewapend met Rousseau in de ene hand en Het Einde van de Grote Verhalen in de andere, doen Dalith Tempert, Elène Zuidmeer & Katelijne Beukema een gooi naar de maakbaarheid van onze tijd.

Kernwoorden voor de snelle scroller: authenticiteit, storytime, storytelling, tutorials, daily routines, real, Q&A.

Concept en spel: Katelijne Beukema, Dalith Tempert, Elène Zuidmeer
Regie: Silke van Kamp
Dramaturgie: Céline Buren
Kostuums: Lieke Arens
Muziek: Julius Rense
Lichtontwerp en techniek: David Swaab

Met dank aan: Joeri van Spijk, Stichting Droom en Daad