Via Rudolphi Producties
Normaal 16,50 euro
Vrienden 15 euro
CJP/student 15 euro
Plaats reserveren in ons restaurant?
Theater
dinsdag 30 oktober, 20:30 uur
Via Rudolphi Producties
Het Debuut

Inmiddels niet meer weg te denken uit het theaterlandschap: Het Debuut vormt de schakel tussen opleiding en praktijk, makers en publiek, talent en theaters. Jonge theatermakers die met lef en scherpzinnigheid hun werk tonen.

De meest aansprekende korte voorstellingen zijn door Rudolphi Producties voor je geselecteerd tijdens het ITs Festival (International Theatre School Festival). In een avontuurlijke avond, waarin je drie verschillende voorstellingen voorgeschoteld krijgt, nemen de makers je mee in hun belevingswereld. Ze raken je, vertederen, verontrusten en roepen je bij de les. Ook dit jaar reist een gastheer mee die de avond voor je inleidt en je na afloop met de makers laat kennis maken.

Rudolphi Producties biedt met Het Debuut jonge theatermakers de kans zich voor het eerst in het professionele theaterveld te tonen, kennis te maken met de Nederlandse theaters en hun publiek. Het Debuut is voor veel beginnend theatermakers van onschatbare waarde gebleken.

“Het Debuut. Dat is een prijs met inhoud.” (Volkskrant)
“Alle makers laten zien dat ze lef hebben zonder schroom hun eigen fascinaties en eigenaardigheden tentoon te stellen.” (Volkskrant)
“Drie bijzondere voorstellingen voor de prijs van één.” (Haarlems Dagblad).
“Aantrekkelijke avond met hoogst origineel nieuw theatertalent.” (Theaterkrant).