Uitgelezen verhalen
Normaal € 12,50
Vrienden € 11
CJP/student € 11
Plaats reserveren in ons restaurant?
Literair
donderdag 28 december, 20:30 uur
Uitgelezen verhalen
Oud & Nieuw

Uitgelezen Verhalen – literatuur ontmoet theater!

Tijdens het Eindeloos Festival laat u zich voorlezen door perfecte stemmen van topacteurs in ons theater. Kom luisteren naar Marcel Faber (Mouna’s Keuken), Daniel Cornelissen (Jeuk, Klokhuis) en Johanna Hagen (Dokter Tinus). Zij lezen literaire verhalen voor van de Nederlandse schrijvers Herman Heijermans en Gerda Blees, de Amerikaan Ray Bradbury en de Rus Michail Boelgakov. Plus: ‘flash fiction’ van drie jonge schrijvers uit de Verenigde Staten. En om los te komen van elk verhaal zingt Eva van Pelt uit haar repertoire. Om het feest compleet te maken, komt schrijfster Gerda Blees naar haar eigen verhaal luisteren en vertellen over haar werk.

Deze veertiende aflevering van Uitgelezen Verhalen is net als vorige jaren onderdeel van het Eindeloos Festival. Dit jaar met als thema Oud & Nieuw; je hoort verhalen over de eeuwigheid, over het liefdesleven van twintigers in Nederland en New York en over de vliedende tijd.

Johanna Hagen

Daniël Cornelissen

Marcel Faber

Eva van Pelt

 

Het programma heeft een ijzersterke formule: je krijgt als publiek de mooiste verhalen voorgelezen door ervaren toneelspelers, ingeleid door samensteller van het programma Pieter van Scherpenberg. En een singer-songwriter laat je afscheid nemen van het verhaal dat je net hoorde. Een onvergetelijke avond in een week waarin je gelukkig meer kunt doen dan thuis series kijken op de bank.