Normaal € 12,50
Vrienden € 11
CJP/student € 11
Plaats reserveren in ons restaurant?
Literair
matinee
zondag 23 april, 16:00 uur
Uitgelezen Verhalen
Met Ariane Schluter en Kees Hulst

Een heerlijke zondagmiddag met Uitgelezen Verhalen: u hoort de bijzondere acteurs Ariane Schluter, Kees Hulst en Tonnie van der Varst korte verhalen voordragen.
Deze 13e aflevering worden verhalen voorgelezen uit de rijke reeks verhalenbundels die Uitgeverij Podium de afgelopen jaren liet verschijnen. Het zijn oordeelvrije verhalen: er klinkt géén oordeel van de schrijver over de personages of gebeurtenissen door.

Een keuze uit het werk van Nederlandse verhalendebutanten Kira Wuck en Gerda Blees, plus vertaald werk van de Deense Dorthe Nors, de Engelsman Stuart Evers en de Turkse stilist Sait Faik Absiyanik.

Veel nieuwe geluiden krijgt u dus te horen, in een afwisselend programma met klassiek-geïmproviseerde muziek van Amir Swaab (piano) en Sietse van Gorkom (viool). Samenstelling en presentatie is in handen van Pieter van Scherpenberg.

En: de schrijfster Kira Wuck is aanwezig bij de voorstelling en zal reageren op de interpretatie van haar verhalen ‘Winnaars‘ en ‘Schoner kan ik niet worden‘.

 
(Fotograaf: Bowie Verschuuren)