Uitgelezen Verhalen
Normaal 13
Vrienden 11,50
CJP/student 11,50
Plaats reserveren in ons restaurant?
Literair
dinsdag 3 december, 20:30 uur
Uitgelezen Verhalen
Familieverhalen met Diederik van Vleuten e.a.

★ Literatuur ontmoet theater ★

Bij een avond van Uitgelezen Verhalen krijg je de mooiste literaire verhalen voorgelezen door geschoolde acteursstemmen. Vandaar het motto ‘Literatuur ontmoet theater’.

Deze 21e editie heeft als thema Familieverhalen. Je hoort dan voordrachten door Cas Enklaar (Diederik van Vleuten is helaas ziek), Carla Hardy en Molly van Scherpenberg. De muziek is van de jonge muzikanten Marius & Noa Koch.

Ze gaan verhalen voorlezen van onder meer: A.L. Snijders (foto), Sanneke van Hassel, Rob van Essen, Elke Geurts en Jean Rhys.

 

Bij Uitgelezen Verhalen hoor je verhalen van debuterende schrijvers en van klassieke auteurs in het genre, of ze nou komen uit Rusland (Tsjechov) of de USA (Cheever, Carver). En de voordragers zijn zonder uitzondering talenten van nationale allure, die zich inleven in de hoofdpersonages en zo de vertelling tot leven brengen. Al voor het zesde seizoen in Theater Bouwkunde te zien en te horen! Zowel de verhalen als de acteurs worden kort van tevoren vastgelegd.

Voorgaande jaren lazen onder meer Hans Dagelet (o.a. Russen) en Johanna Hagen (Dokter Tinus) verhalen voor. Kijk voor meer informatie op www.uitgelezenverhalen.nl.