Uitgelezen Verhalen
Normaal 13
Vrienden 11,50
CJP/student 11,50
Plaats reserveren in ons restaurant?
Literair
vrijdag 14 februari, 20:30 uur
Uitgelezen Verhalen
Liefdesverhalen met Peter Drost

♥ Liefdesverhalen op Valentijnsdag ♥

Tijdens de Week van het Korte Verhaal hoor je bij Uitgelezen Verhalen op Valentijnsdag (!) de meest diverse liefdesverhalen van Guy de Maupassant, Remco Campert, Maarten ’t Hart, Juan Gabriel Vásquez en A.L. Snijders.

De acteurs die deze verhalen tot leven brengen zijn: Peter Drost, Margo Dames en Yardeen Roos. En de meeslepende muziek komt van Clazzi, bestaande uit accordeonist Dirk Overbeek en cellist Job Huiskamp.

Bij een avond van Uitgelezen Verhalen krijg je de mooiste literaire verhalen voorgelezen door geschoolde acteursstemmen. Vandaar het motto ‘Literatuur ontmoet theater’. Je hoort verhalen van debuterende schrijvers en van klassieke auteurs in het genre, of ze nou komen uit Rusland (Tsjechov) of de USA (Cheever, Carver). En de voordragers zijn zonder uitzondering talenten van nationale allure, die zich inleven in de hoofdpersonages en zo de vertelling tot leven brengen. Al voor het zesde seizoen in Theater Bouwkunde te zien en te horen! Zowel de verhalen als de acteurs worden kort van tevoren vastgelegd.

Voorgaande jaren lazen onder meer Hans Dagelet (o.a. Russen) en Johanna Hagen (Dokter Tinus) verhalen voor. Kijk op www.uitgelezenverhalen.nl, of op onze eigen website, om te zien wie de acteurs van deze edities zijn.