Normaal € 14,00
Vrienden € 12,50
CJP/student € 12,50
Plaats reserveren in ons restaurant?
Theater
zaterdag 2 november, 20:30 uur
Lammerentoer deluxe

Een dubbel programma met top- en onbekend talent.

Al jaren organiseert de Koningstheateracademie een TopTalent-tour (de Lammerentoer) voor onbekend talent. Sinds vorig seizoen is daar ook gerenommeerd toptalent aan toegevoegd, onder de titel ‘Lammerentoer deLuxe’. Daarin speelden Jochen Otten, Katinka Polderman en Pieter Derks, alle drie oud-student van de Koningstheateracademie.

En dit jaar spelen dus de Bloeiende Maagden mee!”

De Bloeiende Maagden

“ Rauw, ruig, treffend en fragiel.

De meesteresen van de improvisatie zijn terug in het theater.

U krijgt de gelegenheid aanwezig te zijn bij de allereerste ontmoetingen met kersvers materiaal.

In niets ontziende sketches brengen zij alles wat tussen man en vrouw heimelijk verborgen tracht te blijven brengen genadeloos in het daglicht. Pas op de lachspieren zijn niet veilig!”

De Lammeren

Voor de pauze ziet u toptalenten, zoals Jan Beuving (finalist Leids Cabaret Festival 2013), Louise Korthals (winnares Amsterdams Kleinkunst Festival 2012), Patrick Nederkoorn (halve finalist Cameretten 2012) of Kiki Schippers (finalist Leids Cabaret Festival 2013). Zij studeerden onlangs af. Maar u ziet ook één van onze huidige derde- of vierdejaars studenten.

Ná de pauze dus een try-out van het nieuwe programma van de Bloeiende Maagden.

De Koningstheateracademie

De Koningstheateracademie is een vierjarige Bachelor of Cabaret in ‘s-Hertogenbosch. Een HBO-opleiding met verbluffende resultaten. Zie bijvoorbeeld alle bovenstaande namen, maar ook met andere festivalwinnaars, zoals Nathalie Baartman, Renee van Bavel en de Dames voor na Vieren (Hanneke Drenth en Anne van Rijn) mag de Koningstheateracademie zich niet alleen de enige, maar ook de meest succesvolle cabaretopleiding van het Nederlandse taalgebied noemen.