Ton Kas
Normaal 18
Vrienden 16,50
CJP/student 16,50
Plaats reserveren in ons restaurant?
Cabaret
Try out
zaterdag 7 september, 20:30 uur
Ton Kas
Best of...

Ton Kas grapt voor de sterke maag

Je leest het goed! De beste fragmenten uit de eerdere drie shows gaan de revue nog ‘ns passeren. Maar anders verpakt en aangevuld met kersvers materiaal, want dit wordt een compleet nieuwe show! Dat daar geen misverstand over ontstaat!

Waarom Best of…? Wat denk je zelf? Om ‘t nóg bezopener te maken natuurlijk. Daarom! Want aan de opzet verandert nul komma nul: een totaal mallotige, melige avond opdienen.

Dus het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders, impotente huisvaders, psychiaters, te dikke of juist te dunne wijven, politie-agenten enzovoort wordt weer uit de kast getrokken. Grof en overdreven tot en met! Pure flauwekul, die niemand persoonlijk hoeft op te vatten – óók wel ‘ns leuk, voor de verandering!

En laat je vooral niet wijsmaken dat mijn kunstje meer voor mannen is: de vrouwen produceren doorgaans de meeste decibels in de zaal!

M’n hond zorgt trouwens weer voor de gevoelige snaar, want die snaar van mij lopen ze nog naar te zoeken…

 

Het Parool over KAKMAKER:

“Kas toont zich wederom een meesterlijke verteller en zijn voorstelling verdient het predicaat ‘onemanshow’ dubbel en dwars.”

 

★ STRONG language ★ 
★ politiek incorrect ★
★ hoogste grapdichtheid ★
★ seksistisch ★
★ vrouwonvriendelijk ★
★ sowieso onvriendelijk ★
★ puur jatwerk ★
★ 100% recyclebaar ★
★ HUMOR ★