Normaal € 16
Vrienden € 14,50
CJP/student € 14,50
Plaats reserveren in ons restaurant?
Cabaret
woensdag 20 september, 20:30 uur
Ton Kas
Kakmaker

Ton Kas grapt voor de sterke maag. Na het overweldigende succes van Eerste Klootviool en JABROER komt Ton Kas nu naar het theater met het vervolg: KAKMAKER. “Ja mensen, wat moet ik er nou nog over zeggen? Die moppentapper komt er weer aan met nummero 3! De vorige keer, bij JABROER, zei ik dat het voornemen hetzelfde was als bij Eerste Klootviool: lachen tot je scheel ziet. En ik kan nú alleen maar zeggen dat aan die opzet opnieuw niets veranderd is. Hooguit dat ik het deze keer nóg meliger, baloriger en hilarischer ga proberen te maken dan de voorgaande keren. Ik wil de lat heel hoog leggen, zodat ik er makkelijk onderdoor kan… De beste kritiek die ik heb gehoord was van een toeschouwer die na afloop van JABROER tegen me zei: ‘Ik heb twee uur aan één stuk zitten schuddebuiken van het lachen, daar was ik echt aan toe.’ Daar doe ik het wel voor, niks meer niks minder. Onder het motto: Ellende hebben we thuis al.”

De pers over JABROER:
Stentor “De komische acteur, bekend van Hertenkamp en ’t Schaep, heeft een mooi genre op het toneel gezet. Met hem is de moppentapper opgestaan die de techniek van de grap volledig doorgrondt.”

Het Parool “Meesterlijke moppentapper Ton Kas verveelt geen seconde. Kas toont zich opnieuw een meesterlijke moppentapper, die met zijn gortdroge voordracht zelfs van ietwat flauwe, voorspelbare bakken nog iets hilarisch weet te kneden.”

Dagblad van het Noorden “Zijn timing is geweldig. Het is meteen raak als hij het toneel oploopt. Moppen, moppen, moppen, aan een rijgdraad van taalgrappen. De Vrouwen hebben besloten hun gedoogzone te verruimen. Omdat de tekst ertoe uitnodigt, schrappen zij het begrip vrouwonvriendelijk even ten einde de samenkomst niet te frustreren.”

Tags KAKMAKER:
*STRONG language*
*politiek incorrect*
*hoogste grapdichtheid*
*seksistisch*
*vrouwonvriendelijk*
*sowieso onvriendelijk*
*puur jatwerk*
*100% recyclebaar*
*HUMOR*