Thijs Borsten & Izaline Calister
Normaal 17,50 euro
Vrienden 16 euro
CJP/student 16 euro
Plaats reserveren in ons restaurant?
Muziek
zaterdag 14 december, 20:30 uur
Thijs Borsten & Izaline Calister
Het eiland van mijn vader

★ Liedjes en verhalen van Curaçao ★

Thijs Borsten & Izaline Calister – Het eiland van mijn vader
Zangeres Izaline Calister is afkomstig van Curaçao. Ze is daar zeer geliefd. In de voorstelling Het eiland van mijn vader zingt en vertelt ze over Curaçao, haar vader en daarmee ook over zichzelf. Thijs reisde met deze bevriende artiest naar Curaçao. De vader van Izaline reed hen rond over het eiland. Met filmbeelden, liedjes en verhalen nemen Izaline en Thijs het publiek mee op reis in het leven van Izaline en haar vader.

Na acht seizoenen De Uitdaging bouwt Thijs Borsten verder aan een concertserie Thijs Borsten & muzikale gasten vanuit zijn interesse voor bijzondere collega-muzikanten. Dit seizoen gaat hij met vier van hen op zoek naar de muziek die hun levensverhaal illustreert. Welke liedjes weerspiegelen hun persoonlijke en muzikale ontwikkeling? Wat is de muziek uit hun jeugd of van het land waar ze vandaan komen? Welke muziekstukken zijn verbonden aan belangrijke gebeurtenissen in hun leven? Voor dit concert heeft Thijs Izaline Calister uitgenodigd.

Thijs Borsten heeft de kwaliteit om gasten zowel muzikaal als persoonlijk uit te dagen en hen in een ongepolijste setting op een informele manier te presenteren aan het publiek. Het resultaat is een serie muziekvoorstellingen met verhalen, poëzie, emotie en humor.