Normaal € 16,00
Vrienden € 14,50
CJP/student € 14,50
Plaats reserveren in ons restaurant?
Theater
dinsdag 29 oktober, 20:30 uur
Stel

Grote verwachtingen, kleine irritaties en de zoektocht naar de perfecte bank. Liefde in 2013.

Vorig jaar gingen alle leden van Firma MES samenwonen met hun geliefden. Nu spelen ze STEL: over koppels in verschillende tijden op hun eerste dag samen in een nieuw huis. Hun eigen ervaringen worden afgewisseld met geschreven scenes, op zoek naar antwoord op de vraag: kun je samen een nieuwe start maken? Over tegengestelde wensen, praktische ongemakken en de onmogelijkheid van samen dromen.

De Volkskrant over STEL:

“Vlot geschreven en gespeeld: een modern, well-made play over een stel herkenbare personages dat worstelt met het dagelijks leven.”

De pers eerder over Firma MES:

“Hilarisch en unheimisch ****” Volkskrant over VOLG

“Geestig, snel, navrant, provocerend” nrc.next over ROES

Spel: Daan van Dijsseldonk, Roos Eijmers, Lindertje Mans e.a. Regie: Thomas Schoots. Tekstbijdragen: Sytze Schalk en Esther Duysker.

Firma MES

Firma MES is hét jonge Haagse theatergezelschap bestaande uit Daan van Dijsseldonk, Roos Eijmers, Lindertje Mans, Thomas Schoots en Daphne van Iperen. Eerder maakten ze het door Hanna Bervoets geschreven ROES en de succesvoorstelling VOLG, gebaseerd op sms’jes uit een gevonden telefoon. In het voorjaar van 2013 gaat de nieuwe voorstelling SCHREEUW in première. Vanaf 2013 ontvangen ze structurele ondersteuning van de gemeente Den Haag en werken ze samen met het Nationale Toneel.

www.firmames.nl