Normaal € 15,00
Vrienden € 13,50
CJP/student € 13,50
Plaats reserveren in ons restaurant?
Cabaret
try-out
vrijdag 22 november, 20:30 uur
Prille Roest

Krankzinnige dialogen, muzikale uitspattingen en fysiek beukwerk. Bovendien geeft Oeloek een DVD cadeau van hun vorige programma aan iedereen die 2 kaartjes koopt voor Prille Roest

In Prille Roest verheffen onhandige figuren stuntelen tot kunst. Het is erop, maar meestal eronder. Slagen was nog nooit zo kansloos en falen was nog nooit zo raak. Prille Roest is spektakel op de vierkante millimeter en dat geheel in de stijl van Oeloek: krankzinnige dialogen, muzikale uitspattingen en fysiek beukwerk.

Oeloek

Oeloek bestaat uit Kevin Jolly, David Meijer, Jantijn Prins en Carlijn van Rij. Zij kennen elkaar van de opleiding De Theaterkade uit Amsterdam. Eind 2009 ging hun eerste voorstelling De Nacht van de Nasmaak in première. Hiermee wonnen zij verschillende publieksprijzen en behaalden zij in 2010 de finale van het Camerettenfestival.

Martin van Waardenberg

Martin van Waardenberg heeft voor Prille Roest opnieuw de eindregie op zich genomen. De Rotterdammer, onder andere bekend van de film De Marathon en het cabaretduo Waardenberg & De Jong, deelt hun voorliefde voor krankzinnige dialogen en non-verbale acts. Van Waardenberg: “De groep heeft veel talent. De acteurs zijn vreselijk humoristisch en doen gekke dingen.”

Dvd-actie

Oeloek heeft dit seizoen een bijzondere actie. Iedereen die twee kaartjes voor de voorstelling Prille Roest koopt, krijgt de dvd van Oeloeks eerste voorstelling, De Nacht van de Nasmaak. Het Parool schreef: “Oeloek zorgt voor ontroering, plaatsvervangende schaamte, verbijstering, een schaterlach. En op de beste momenten allemaal tegelijk.” Dit alles is terug te zien op de dvd en live in het theater met Prille Roest.

Tekst en spel: Kevin Jolly, David Meijer, Jantijn Prins en Carlijn van Rij

Eindregie: Martin van Waardenberg

Impresariaat: Van Engelenburg Theaterproducties

Meer informatie via www.Oeloek.nl en www.VEtheater.nl.