Normaal € 17,50
Vrienden € 16,00
CJP/student € 16,00
Plaats reserveren in ons restaurant?
Theater
zaterdag 15 februari, 20:30 uur
Nachtgasten

“Het wonder van Nachtgasten: Blind erin en o zo gelukzalig eruit.”
Deze keer met gastacteurs Peter Bolhuis, Anne Chris Schulting (Oostpool) en Laurine Booij!

“Machtig om met mensen te spelen die ik al na twee en een half uur als goede, onmisbare collega’s beschouw” (Wil van der Meer)

Welkom bij Nachtgasten. Acteurs Yorick Zwart, Koen Wouterse en Niels Croiset willen niet wachten op de perfecte rol bij de perfecte regisseur. Ze willen alles spelen: van Batman tot Shakespeare en van slapstick tot groots drama. Dus schrijven ze verhalen voor grote improvisaties waarin steeds een van hen meespeelt. En ze nodigen de beste acteurs van Nederland uit om mee te doen: o.a. John Buijsman, Sigrid ten Napel, Anneke Blok, Bram van der Vlugt, Monic Hendrickx en Waldemar Torenstra speelden de theaters al plat. Al meer dan 400 Nederlandse topacteurs improviseerden rollen die ze van tevoren niet hadden kunnen bedenken. Nachtgasten: de ultieme jamplek voor acteurs!

Theater Bouwkunde is fan van Nachtgasten. Net als vorig seizoen staan ze drie keer met hun improvisatietheater van topniveau in ons theater! Daarnaast spelen de Nachtgasten ook een eigen voorstelling: De Activist, op vrijdag 13 december.

www.nachtgasten.nl