Normaal € 7,50
Vrienden
CJP/student
Plaats reserveren in ons restaurant?
Kindervoorstelling
zondag 19 januari, 15:00 uur
Moustachio (6+)

Moustachio is een voorstelling met sfeervolle muziek en humoristisch spel. Een voorstelling die in stilte begint maar met veel lawaai zal eindigen.

De liefde tussen Teun en Tinie lijkt over. Maar wat wil je, als je al zo lang verkering hebt dat je niet eens meer weet wanneer je elkaar voor het eerst hebt gekust. Teun en Tinie wonen al jaren samen op hun boerderij waar de dagen zich voortslepen met dagelijkse klusjes. Maar Tinie en Teun hebben nauwelijks nog oog voor elkaar. Om de liefde te redden bestelt Tinie een Mariachi band uit Nicaragua met muzikanten die hele romantische serenades kunnen zingen; een laatste poging om hun liefde nieuw leven in te blazen. Als de besnorde mannen komen lijkt het plan te werken maar dan lijken de problemen van de Moustachio’s groter te zijn dan die van Tinie en Teun en verandert de eens zo rustige boerderij in een chaotische bende.

Wie Walvis bestaat uit een internationale groep muzikanten en acteurs die hun achtergrond mixen waardoor er een bijzondere stijl ontstaat. Een groep die met veel humor voorstellingen maken.

Leeftijd: 6+ Concept: Amarins Romkema en Maarten Hutten Spel: Collin van den Broek, Maarten Hutten, Alessandro Mezzogori, Amarins Romkema, Carlos Zorita Diaz Decor: Jasper van Roden Kostuums: Bloem Schaaper Eindregie: Lise-lott Kok

Deze voorstelling is tevens winnaar van Het Gouden Eitje op De Parade 2012! JURYRAPPORT PARADE 2012: • De frisheid van deze voorstelling uit zich door de verbinding van twee totaal verschillende werkelijkheden. • De kracht van klein spel. • Het is uitgebalanceerd theater met drama, veel humor, dans , zang en een onvergetelijk trio. • Deze voorstelling raakt veel menselijke gevoelslagen voor het kleine en grote publiek • De jury is unaniem in haar besluit: De prijs het Gouden Eitje 2012 gaat naar de Theatergroep Wie Walvis met de voorstelling Moustachio. In de Volkskrant van 5 september 2012 heeft Moustachio 4 sterren gekregen!

http://www.wiewalvis.nl/