Micha Wertheim
Normaal € 17,50
Vrienden € 16,00
CJP/student € 16,00
Plaats reserveren in ons restaurant?
Cabaret
Try out
dinsdag 21 maart, 20:30 uur
Micha Wertheim
Iemand anders

Na vijftien jaar comedy en cabaret leek het Micha Wertheim tijd voor iets anders. Daarom maakt hij dit seizoen twee voorstellingen in de kleine zalen. Eerst was er Ergens anders en nu is het tijd voor Iemand anders. Een tweeluik dus. Ideaal om ze beiden te zien, maar als dat niet lukt, is dat waarschijnlijk overkomelijk. Wordt het lachen of heel dramatisch? Gaat het publiek tevreden naar huis of juist zwaar teleurgesteld? Daarover zijn de meningen verdeeld. Het wordt in ieder geval iets heel anders!

 

De pers over zijn vorige voorstelling Micha Wertheim voor Zichzelf:

Volkskrant ★★★★★: Een duizelingwekkende voorstelling waarin hij het publiek op talloze manieren treitert, uitdaagt en op het verkeerde been zet. Onnavolgbaar en hilarisch. Fabelachtig mooi en uniek.

NRC ★★★★★: In dit met academisch vernuft opgetrokken spiegelpaleis zet het genie Wertheim ook zichzelf op virtuoze wijze gevangen. Dit is een voorstelling waar je eindeloos op blijft kauwen. Chapeau.

Telegraaf ★★★★★: Geraffineerd kat-en-muisspel. Wertheim sart, treitert, tergt en daagt uit. Voor zichzelf is zo duivels goed, dit moet je gewoon gaan zien.

Trouw ★★★★: Micha maakt een uiterst geraffineerde voorstelling. Een briljant opgezette verhandeling over kunst, leugen en waarheid.

Theaterkrant.nl ★★★★★: Superieure Wertheim leidt publiek in zijn fuik. Deze idiote, ontregelende, treiterende en bizarre zoektocht naar zijn band met zijn publiek steekt fenomenaal in elkaar, kent briljante redeneringen, ontspoort magistraal en heeft een slot om te zoenen.

Parool ★★★★: Micha Wertheim voor zichzelf is een uitdagende, razend knap geconstrueerde zoektocht naar identiteit.