Met de Botte Zijde
Normaal 12 euro (serie 24 euro)
Vrienden 12 euro (serie 24 euro)
CJP/student 12 euro (serie 24 euro)
Plaats reserveren in ons restaurant?
Theater
Made in Overijssel
donderdag 31 oktober, 20:30 uur
Met de Botte Zijde
Burn out of Burn in

In de huidige maatschappij zijn we constant opzoek naar perfectie. We leggen de lat steeds hoger en dat brengt de nodige consequenties met zich mee. ‘De perfecte mens: burn out or burn in’ laat op komische wijze zien wat er gebeurt als de prestatiedrang bezit van je neemt. Een komische voorstelling over de ziekte van deze tijd.

Marieke van Beek stapt binnen bij arbeidsbureau ‘screen yourself’. Ze neemt deel aan de SY1 Sessie. Een virtuele screening die haar zal matchen aan ‘the perfect job’. Tijdens de screening haalt Marieke veel punten maar genoeg is nooit genoeg. Falen blijkt geen optie meer en de perfectie is ver te zoeken.

 

Made in Overijssel

Deze voorstelling maakt deel uit van de serie Made in Overijssel. Talent uit Overijssel gaat op tournee langs 10 theaters in onze mooie regio. Elk jaar krijgen drie makers de kans om zich aan u te presenteren, in een theater bij u in de buurt. Komt u kennismaken?

Tot 1 september koopt u een serie (3 voorstellingen) voor € 24,00 via de Deventer Schouwburg. Na 1 september koopt u losse kaarten voor de voorstellingen bij het theater waar de voorstelling speelt voor € 12,00 (excl. consumptie Bouwkunde) en € 15,00 (incl. consumptie Deventer Schouwburg).

Deze voorstelling speelt in de Deventer Schouwburg!