Normaal € 7,50
Vrienden
CJP/student
Plaats reserveren in ons restaurant?
Kindervoorstelling
zondag 24 september, 15:00 uur
Malou van Sluis
We hebben er een geitje bij (2+)

‘We hebben er een geitje bij’ is een beeldende, interactieve en intieme voorstelling voor de allerkleinsten. Een voorstelling over vreugde, feest, de wereld ontdekken én over een dikke buik die trappelt en geluid maakt. Met minimale middelen neemt Malou de kinderen mee in een speels verhaal over geboren worden en alles daaromheen. Een avontuur vol nieuwe geluiden, geduld en een knorrende buik. Voor het eerst maakt Malou in het kader van de voorleesdagen een solo voorstelling voor de allerkleinsten, geïnspireerd op het Prentenboek van 2016 ‘We hebben er een geitje bij’.

Malou maakt intieme, eigenzinnige en fantasierijke voorstellingen waarbij het publiek dicht op de huid van de actrice zit. Haar voorstellingen kenmerken zich door een toegankelijke vorm en speelstijl. Eerder maakte Malou de succesvolle solo voorstelling Op zoek naar het Huilmeisje (3+) en de duo voorstelling In de Verte (2+) i.s.m. Judith Sleddens, waarmee ze nu door het land te zien is.

“Malou kan als geen ander met weinig woorden, middelen en mooie bewegingen de kinderen meenemen op een wonderlijke reis. [..] Haar voorstellingen zijn inhoudelijk sterk en hebben een hoge spelkwaliteit.” Ingrid Wolff – artistiek leider Festival 2 Turven Hoog.

Concept & spel: Malou van Sluis | Regie: Alexander de Vree | Muziek: Manna Horsting en Michiel Nijhof | Vormgeving: Eva Jongen | Met dank aan: Cultuur 19, Gemeente Utrecht en Bureau vanaf 2