Normaal € 16,00
Vrienden € 14,50
CJP/student € 14,50
Plaats reserveren in ons restaurant?
Cabaret
zaterdag 28 januari, 20:30 uur
Lucky Fonz III
Superlekker - Première

“Superlekker” is een apart maar liefdevol verhaal over het leven, de liefde, de buitenwereld, de binnenwereld en wat al die zaken met elkaar te maken hebben. Is het een singer-songwriter? Is het een theatermaker? Is het een vliegtuig? Het is het allemaal: het is Lucky Fonz III, met zijn nieuwe one-man-show “Superlekker”. Komt dat zien!

‘Subtiel, geestig en met raffinement’ . Met die woorden omschreef de enthousiaste pers “Neurose, geur en maneschijn”, het succesvolle theaterprogramma van Lucky Fonz III uit 2014. Lucky’s unieke combinatie van muzikaliteit, humor en diepgang bleek ook in de theaters te kunnen charmeren. “Neurose, geur en maneschijn” groeide uit tot een one-man-show die het publiek deed lachen, nadenken en uiteindelijk ontroeren. Het leidde zelfs tot Lucky’s meeste recente album, ‘In je nakie’, dat met veel enthousiasme werd ontvangen.

Liedjes als ‘Linde met een E’ en ‘Zeilmeisje’ ontpopten zich tot regelrechte hits, en het succes van het album werd bezegeld door boekingen op festivals als Pinkpop.

In 2017 is het daarom de hoogste tijd voor een nieuwe one-man-show, met wederom alle elementen waar Lucky Fonz III zo geliefd om is: ontroerende liedjes, grappige conferences en bijzondere verhalen.

www.luckyfonziii.com