Normaal 16,50 euro
Vrienden 15 euro
CJP/student 15 euro
Plaats reserveren in ons restaurant?
Cabaret
Try out
woensdag 10 oktober, 20:30 uur
Louise Korthals
Alles is er

In 2011 won ze het Amsterdams Kleinkunst Festival, voor haar eerste avondvullende programma Vlieguur ontving ze de Neerlands Hoop en opvolger Zonder Voorbehoud werd opnieuw met een sterrenregen ontvangen. Hebben we er met Louise Korthals een nieuwe cabaretvedette bij? Daar lijkt het sterk op! Afgelopen najaar zette zij samen met Dolf Jansen haar tanden in 2017 en dat bleek een oudejaarsconference zoals die hoort te zijn: vol rake grappen, scherpe observaties en indringende liedjes.

In Alles is er gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Of toch niet?

Regie Olivier Diepenhorst
Muziek olv Erik Verwey

Volkskrant ★★★★★ over Zonder Voorbehoud: “Het debuut van Korthals stak ver boven alle beginnende collega’s uit. Een waar talent. Na haar tweede programma kan dat oordeel alleen maar worden onderstreept: Louise Korthals is een megatalent.”

NRC Handelsblad ★★★★ over Zonder Voorbehoud: “Korthals’ debuut ‘Vlieguur’ was veelbelovend, ‘Zonder Voorbehoud’ is nog beter.”

Telegraaf ★★★★,5 over Zonder Voorbehoud: “met haar zangtalent, humorvolle observaties, poëtische teksten en sterke spel pakt ze je volledig in.”