Jules van Rijn
Normaal 8 euro
Vrienden 8 euro
CJP/student 8 euro
Plaats reserveren in ons restaurant?
Kindervoorstelling
zondag 3 november, 15:00 uur
Jules van Rijn
Alleen op de wereld (6+)

★ een spannend en muzikaal avontuur★

“In een mist van tranen liep ik achter Vitalis aan. Zonder afscheid te kunnen nemen van mijn lieve moeder Barberin. Zo begon mijn lange reis door Frankrijk. Stap voor stap, voet voor voet, kilometer voor kilometer, van dorp naar dorp en van plein naar plein, op mijn klompen. Auwww! Vitalis voorop, spelend op zijn fluit. Ik in het midden en de honden achter mij.”

Alleen op de wereld; dit enorm grote boek las ik als kind met mijn rug tegen de warme muur van mijn slaapkamer, waar de schoorsteen langsliep van de kachel die beneden stond te branden. Ik ging helemaal op in dit spannende avontuur vol ellende. Ik voelde zo mee met het verdriet van Remi, die als baby ten vondeling was gelegd en de ene na de andere vriend verliest, maar toch het nieuwe geluk telkens weer vindt. Een verhaal over een jonge jongen die op zoek gaat naar familie en vriendschap.

Laat je ontroeren door dit spannende en muzikale avontuur van Remi. Met live pianomuziek door Stefan Bos.

Spel: Jules van Rijn
Muziek: Stefan Bos

“Alleen op de wereld (1878) van Hector Malot is zo’n boek dat al generaties meegaat. (…) Acteur en theatermaker Jules van Rijn maakt er meeslepend en muzikaal theater voor 6+ van. Dat hij dat kan, bewees hij eerder met de jeugdvoorstelling ‘Boys don’t cry’, waarin hij zware onderwerpen (kanker, uit de kast komen) op lichte en persoonlijke toon verbeeldde.” – Volkskrant, 13 oktober 2019

Over Jules van Rijn

‘Jules van Rijn is een prachtige speler die het verhaal van Remi ontroerend en tegelijkertijd met een bepaalde luchtigheid en een perfect gedoseerde vlaag humor speelt. Het publiek, jong en oud is van begin tot eind geboeid’

Jules van Rijn speel ook in de 13+ voorstelling ‘Boys don’t cry’. Daarnaast heeft hij gespeeld in familie musicals als Dummie de Mummie en Dolfje Weerwolfje.

 

Na afloop is er gratis ranja voor iedereen!