Normaal € 22,00
Vrienden
CJP/student
Plaats reserveren in ons restaurant?
Muziek
Film & Voorstelling!
zaterdag 29 november, 19:30 uur
I Compani – Film & Concert
De nacht heeft 1000 ogen

Eerst naar de film Midnight in Paris bij filmhuis De Keizer en daarna naar onze theaterzaal voor een concert met meeslepende muziek afkomstig uit nachtfilms van de afgelopen decennia. Dichters, schilders, filmers en componisten hebben zich altijd laten inspireren door de donkere uren.

De nacht heeft 1000 ogen laat de zwoele, mysterieuze en onzichtbare tegenhanger van de hectiek van de dag zien en horen. Dat de nacht anders klinkt is bij iedereen bekend: verstild, soms geladen, dromerig en illusionair. De sfeer in een nachtclub is nu eenmaal anders dan in een zonovergoten theetuin. Bovendien herbergt de nacht geheimen die soms het daglicht niet kunnen verdragen…!

Eerst gaat u naar filmhuis De Keizer voor de film Midnight in Paris van Woody Allen en daarna dit bijzondere concert in ons theater. Met meeslepende muziek afkomstig uit nachtfilms van de afgelopen decennia. Fragmenten uit die illustere films worden tijdens dit filmconcert vertoond. Met een intieme bezetting wordt muziek gespeeld uit bekende nachtfilms als La Notte di San Lorenzo,  Mal di Luna (KAOS), The Nightporter, Le Notti di Cabiria, Night on Earth, Midnight in Paris en vele andere nachtelijke, cinematografische hoogstandjes.

Het concert en de film zijn los te koop, maar de combi is voordeliger!

Over de film:

Woody Allen’s nieuwste film Midnight in Paris is een ode aan de magische stad Parijs en de best bezochte film die Allen ooit maakte.

midnight-in-paris-poster

Aanvang film: 19:30 uur
Aanvang concert: 21:45 uur