Glodi Lugungu
Normaal 16,50 euro
Vrienden 15 euro
CJP/student 15 euro
Plaats reserveren in ons restaurant?
Cabaret
try out
zaterdag 7 maart, 20:30 uur
Glodi Lugungu
Ze bedoelen het goed

★ LAATSTE KAARTEN! ★

★ Glodi Lugungu is door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2020! ★ Lees het interview met hét comedytalent van 2020 terug op Volkskrant.nl

★ 19 februari was Glodi tafelheer bij DWDD. Kijk het fragment hier terug!

★ Zelfverzekerd en ontwapenend ★

Glodi Lugungu neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal; het bange meisje bij de bushalte, deurtrekken bij een familie van 9 kinderen en Henk uit Congo van Telfort. Een avond waar iedereen wordt aangepakt, niemand is veilig, Glodi niet, zijn familie niet, zelfs jij niet! Hou je vast, want ze bedoelen het goed!

“Glodi staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen.”- Jury AKF 2018

 

BIO

Glodi’s familie en vrienden, overigens een hele goede bron voor zijn verhalen, zagen een jongen die misschien meer thuishoort op een podium dan een voetbalveld. Hij waagde de sprong en vond het podium van Toomler. Met succes. De comedians van Comedytrain waren onder de indruk en begin 2017 deed hij mee aan de auditie. In een witte blouse met een zwart strikje en 3 minuten aan materiaal.

Er volgde een aspirant-lidmaatschap bij het collectief waarin hij zowel de Jury- als Publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival won.

Nu als officieel lid van Comedytrain en door Volkskrant gekozen tot een van de comedytalenten van 2019, staat hij in de theaters met zijn allereerste avondvullende programma ‘’Ze bedoelen het goed’’.