George van Houts
Normaal 16,50 euro
Vrienden 15 euro
CJP/student 15 euro
Plaats reserveren in ons restaurant?
Theatercollege
Try out
dinsdag 13 november, 20:00 uur
George van Houts
ComploTT

LET OP! Aanvang 20:00 uur

Na het avontuur van 75 theatercolleges van Kom Plot met zo’n 10.000 verbijsterde collegegangers vraagt dit initiatief om een vervolg, een deel II (TT). De geopolitieke ontwikkelingen schreeuwen om duiding. Reden te meer om dieper in te gaan op alle vragen rond de moeder van al deze veranderingen en opgelopen spanningen: 9/11.

Met als ironisch extra: een aantal complotten uit de jongste geschiedenis die achteraf wel degelijk waarheid zijn gebleken. Zoals de Gladio-affaire. Plus een reeks absurde samenzweringen waar je hartelijk van in de lach schiet zoals: waren er niet eigenlijk twéé Titanics? Of: heeft Stanley Kubrick in 1968 de volledig-in-scène-gezette maanlanding gefilmd?

Wederom een theatercollege waarbij je kin op je borst zakt van verbazing over de krochten en kronkelingen van de menselijke geest.

 

Bericht van George van Houts zelf:

Beste KomPloTT bezoeker/ster,

Heel erg fijn dat je komt kijken en luisteren naar Deel 2 van mijn theatercollege. Het is wel heel erg raadzaam van tevoren mijn deel 1 op Youtube te bekijken. Inmiddels hebben al 100.000+ mensen dat gedaan. Je hebt dan alle voorkennis om Deel 2 te kunnen volgen en het gesprek met elkaar daarover aan te gaan.

https://www.youtube.com/watch?v=oabh32a8n-A&t=695s

Hartelijk dank en tot in het theater,
Goede groet,
George van Houts