Normaal € 16
Vrienden € 14,50
CJP/student € 14,50
Plaats reserveren in ons restaurant?
Theater
zaterdag 3 februari, 20:30 uur
George & Eran Producties i.s.m. Theater RAST
George & Eran lossen wereldvrede op! De finale

LAATSTE KAARTEN!

In deze Oerol-hit, het slotstuk van hun bewierookte trilogie, hebben George en Eran de sleutel gevonden om de poorten naar Wereldvrede te openen.

In de muzikale conflictkomedie ‘George & Eran lossen Wereldvrede op! De Finale’, keren de twee vrienden voor een laatste keer terug op het podium om eindelijk de klus te klaren waar ze drie jaar geleden aan begonnen. George ondernam een reis richting moederland en strandde in Lesbos waar hij elke dag honderden landgenoten aan zag spoelen in overvolle en beschadigde boten. Hij deed wat hij kon en droeg zoveel zijn schouders dragen konden.
Eran trok vol goede moed naar Den Haag en ondernam een reis die hem leidde langs beleidsmakers en wetgevers. Via Brussel langs Parijs naar Berlijn om te praten met mensen die het verschil kunnen maken, om zo de vrede als dominoeffect over de wereld te verspreiden.

In dit slotstuk van hun bewierookte trilogie hebben zijde sleutel gevonden waarmee ze de poorten openen die naar Wereldvrede zullen leiden.

Persquote’s:
Scenes ★★★★★ “Magistraal slotstuk van George & Eran” Lees meer…

NRC: “Superieur geacteerd en bij vlagen vlijscherp. Dit moet gezien worden!” Lees meer…

Dagblad van het Noorden: “Imposant drieluik- Syriër George en Israëliër Eran pellen elkaar meedogenloos af ”

Volkskrant: “Zelfs politieke dilemma’s krijgen een introspectieve behandeling in de rake slotaflevering van George & Eran lossen Wereldvrede op.” Lees meer…

 

Goudenkalf
George won in het najaar 2017 een Gouden Kalf voor zijn acteerprestaties.

 

Credits
Concept, tekst & spel: George Elias Tobal en Eran Ben-Michaël; Regie: Koos Terpstra; Muziek:
Pascal van Huls