Fahd Larhzaoui
Normaal 16,50 euro
Vrienden 15 euro
CJP/student 15 euro
Plaats reserveren in ons restaurant?
Theater
vrijdag 26 april, 20:30 uur
Fahd Larhzaoui
Shirt uit Fahd!

Je bent herboren, nu kan het feest beginnen. Of niet?

Theatermaker en acteur Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met zijn solo Schijn, over een man die een dubbelleven leidt. Waar Schijn een coming of age was, is opvolger Shirt uit Fahd! een facing the facts, waarbij Fahd een inkijkje geeft in de gayscene met zijn feesten en geëxperimenteer met drugs.
Het voelt goed op een party te zijn waar niemand een mening over hem heeft, waardoor hij een totaal gevoel van vrijheid ervaart. Maar boven een ontsnapping uit de realiteit hoopt Fahd iets terug te vinden wat hij was kwijtgeraakt: liefde, een eigen identiteit en een nieuwe familie, nadat zijn eigen familie hem na zijn coming out de rug toekeerde. Anders dan de onbedwingbare fear of missing out in de uitgaansscene doet vermoeden, is Fahd vooral op zoek naar die ene persoon die de pijn, woede schaamte en desillusie kan laten verdwijnen.

In ‘Shirt uit Fahd!’ zal Fahd met zijn kenmerkende fysieke en gepassioneerde speelstijl opnieuw een opzienbarende solo brengen. Waar ‘Schijn’ een coming of age was, is ‘Shirt uit Fahd!’ een facing the facts.

Piet Menu: “Door een ontmoeting met de ander leer je jezelf kennen, dat is het motto van Het Zuidelijk Toneel. Shirt Uit Fahd! is zo’n indringende ontmoeting. Omdat in Fahd’s Marokkaanse roots en in de periode na Schijn, een universele, moderne en herkenbare worsteling zit met vrijheid en de nood aan roes, rust en rebellie.”

Credits:

Spel – Fahd Larhzaoui
Dansers – Danny Boom & Kevin Joosten
Tekst – Don Duyns
Regie – Bram Jansen
Choreografie – Virgilmoreno Oehlers
Artistiek Advies – Piet Menu
Decor – Robin Vogel
Geluidsontwerp – Jorg Schellekens i.s.m. George Dhauw
Techniek – Thierry Wilders
Fotografie – Bowie Verschuuren
Publiciteit – Anil Jagdewsing,Charissa Wirken
Coproductie – Alles voor de kunsten, Het Zuidelijk Toneel & Likeminds