Normaal € 7,50
Vrienden € 7,50
CJP/student € 7,50
Plaats reserveren in ons restaurant?
Kindervoorstelling
zondag 24 november, 20:30 uur
Een feestje voor Brammetje Boterhammetje?

Sesamstraat acteurs lezen voor…

EEN FEESTJE VOOR BRAMMETJE BOTERHAMMETJE? 

Zoals alle kinderen wil Brammetje Boterhammetje heel graag groot zijn. Maar hij is nog helemaal niet groot, hij is zelfs de kleinste van de klas. Als ik meer eet, denkt Brammetje, word ik vast groter dan groter dan het allergrootst!

Z’n papa en mama worden er gek van. Op een dag schrijven ze een brief naar Tante: Brammetje eet ons de oren van het hoofd. Kun jij ons helpen?

Tante woont helemaal in Amerika, in het Wilde Westen, dus maakt hij een flinke tocht dwars door eindeloze prairies en een woestijn vol cactussen.

En dan komt Brammetje de Prairiewolf tegen……

De kleine held moet heel wat hindernissen nemen om het huis van Tante te bereiken. Zal het hem lukken? Als hij slaagt wordt het natuurlijk één groot feest en gaat hij als echt grote Bram Boterham naar huis !

Een geestige, leerzame maar vooral spannende voorleesvoorstelling voor kinderen van 2 plus tot 6 jaar, met verve gespeeld door Sesamstraatacteurs Renee Menschaar (Pino) en Lot Lohr (Lot). Zij hebben deze voorstelling gemaakt n.a.v. de Nationale Voorleesdagen. De opvoeringen worden na de voorleesdagen voortgezet.