Normaal € 17,50
Vrienden € 16,00
CJP/student € 16,00
Plaats reserveren in ons restaurant?
Muziek
vrijdag 28 februari, 20:30 uur
Reijseger Fraanje Sylla
Down deep

De naam Reijseger Fraanje Sylla gonst in Europa. Waar zij ook spelen, breken ze de tent subtiel af en klinken reacties als: ‘soundtrack voor de ziel’ en ‘intimiderend mooi’.

Op dit moment toeren zij om hun debuut-cd ‘Down Deep’ te presenteren. De Volkskrant gaf zelfs tweemaal in één week tijd een 5 sterren recensie voor deze groep. Één maal voor de cd en éen keer voor de presentatie, het concert in het Bimhuis, Amsterdam.

Tim Sprangers – Volkskrant: “Het trio laat onvoorwaardelijke toewijding zien aan het moment, de muziek en elkaar. Ze zijn verschrikkelijk goed op elkaar ingespeeld, zonder greintje routine, want in de wrijving ligt hun karakter. Juist dankzij die ongekunstelde benadering voelt deze muziek zo menselijk. De drie zijn verhalenvertellers die zich niet laten verleiden tot volmaakte sprookjes, maar communiceren in alle oprechtheid met klanken waarin zij elkaar op dat moment kunnen vinden. De grote muzikaliteit van Reijseger die zijn cello binnenstebuiten keert en ritmisch bespeelt met basgitaar en percussietechnieken. Sylla is de onruststoker. Zijn uitdrukking en stem kunnen angstaanjagend klinken, vervolgens weer vrolijk in fijne Afrikaanse melodietjes.”

www.reijsegerfraanjesylla.com