Normaal 16,50 euro
Vrienden 15 euro
CJP/student 15 euro
Plaats reserveren in ons restaurant?
Muziek
zaterdag 8 december, 20:30 uur
Dorona Alberti
Käsebrot

Stel je een klein theater voor van lang, lang geleden. Zo’n theatertje dat achter een deur verstopt ligt en waar je een trap moet opklimmen om er te komen. Beetje donker, rokerig, rood pluche en op de bühne een piano, een cello en een dame die gepassioneerd de mooiste Duitse liederen zingt.

Bij de eerste klanken van de piano en de cello en één blik op het podium waan je je direct daar, in die sfeer en tijd. De dame op het podium is Dorona Alberti (zangeres van Gare du Nord) met haar mannen Charly Zastrau en Jonas Pap (onder meer van Kyteman).

Bekende melodieën en liederen – 99 Luftballons (Nena), Verdammt ich lieb’ Dich (Matthias Reim), Unbeschreiblich weiblich (Nina Hagen) – trekken aan je voorbij, in een volledig nieuwe, eigen versie van Dorona.

De Volkskrant omschreef haar als een ‘charismatische bom met een dijk van een stem, loepzuivere uithalen [en] elastische danspassen’. Bas Steemers van Jazz-zine voegt toe: ‘Van iedere song werd een mini-opera gemaakt, een verhaal…muziek van hoog niveau, theater pur sang en ongekend speelplezier. Een absolute aanrader.’

Laat je meevoeren door Dorona Alberti in Käsebrot.
Geen regels, geen hokjes, geen grenzen.