Normaal € 16,00
Vrienden € 14,50
CJP/student € 14,50
Plaats reserveren in ons restaurant?
Theater
dinsdag 14 januari, 20:30 uur
De Welkom Trilogie

Muzikale plattelandsvertellingen met een grimlach. 

Marisa van Eyle en Roos Drenth schitteren in grimmig muziektheater van en met Arend Niks en Mick Paauwe. Gebaseerd op drie absurde maar waargebeurde Friese familiedrama’s betoveren ze u met plattelandsvertellingen waar de gebroeders Grimm hun vingers bij zouden aflikken.

Want wat bezielt de drie zussen uit Minnertsga hun broer vier jaar dood op zijn kamer te laten liggen? Hoe komt de tandartsassistente uit Ny Beets er vier keer achter elkaar mee weg ongezien zwanger te zijn, om haar baby’s vervolgens in koffers te verstoppen? En hoe is de 65-jarige vrouw uit Harlingen er in vredesnaam nog in geslaagd zwanger te worden?

Speciaal voor De Welkom-Trilogie schrijft Geert Lageveen een nieuwe theatertekst, geregisseerd door Gijs de Lange. Hiermee is een nieuw theaterinitiatief geboren waar u de komende jaren nog veel van zult horen: Nieuw Niks.

Spel en muziek: Marisa van Eyle, Roos Drenth, Arend Niks en Mick Paauwe. Tekst: Geert Lageveen. Composities: Arend Niks en Mick Paauwe. Regie: Gijs de Lange.

www.viarudolphi.nl / www.nieuwniks.nl