Normaal € 16
Vrienden € 14,50
CJP/student € 14,50
Plaats reserveren in ons restaurant?
Muziek
matinee
zondag 7 januari, 16:00 uur
De Uitdaging
Lilian Vieira vs. Arnold Veeman

De Uitdaging is al jaren een begrip bij publiek en artiesten. Grote namen als Tania Kross, Mathilde Santing en Ernst Daniël Smid stapten in de muzikale boksring en genoten van de spetterende muzikale confrontaties. Vanmiddag neemt de Braziliaanse Lilian Vieira (Zuco 103) het met haar samba soul op tegen de Gronings-Surinaamse singer-songwriter Arnold Veeman. Een groter contrast is haast niet denkbaar; dit is De Uitdaging ten voeten uit.

Thijs Borsten verzamelt bijzondere artiesten met unieke stemmen. Hij verenigt in de uitdaging verschillende muzikale werelden. Begeleid door Thijs en zijn band maken zangers met een verschillende muzikale achtergrond elkaars repertoire eigen in een muzikaal duel met alleen maar winnaars.

De Volkskrant noemt het ‘magisch’ en Tania Kross vat het als volgt samen: ‘Het is een feestje voor ons, de muzikanten, waar jullie als publiek ook bij mogen zijn. De Uitdaging is voedsel voor onze ziel’.

De band van De Uitdaging bestaat uit:
Thijs Borsten – piano/presentatie
Xander Buvelot – bas
Arno van Nieuwenhuize – drums

BIOGRAFIEËN
Lilian Vieira is de beste en meest authentieke Braziliaanse zangeres die Nederland rijk is. Bekend van Zuco 103, Lilian tourde over de hele wereld met deze zeer populaire band. Op 23 jarige leeftijd kwam de samba soul zangeres naar Nederland waar ze meteen indruk maakte met haar speciale stem en uitstraling. Ze trad op met jazz- soul- en funkbands en vele DJ’s over de hele wereld. De laatste tijd zoekt ze steeds meer haar roots op met het zingen van populaire Braziliaanse muziek en akoestische Samba in het Portugees. www.lilianvieira.com

Arnold Veeman is het best bewaarde geheim van het noorden. Opgegroeid in een boerengezin in het Groningen van de jaren 70, hoorde hij in alle geluiden van de oude boerderij muziek. Zijn grote broers en zussen luisterden er naar Steely Dan en Deep Purple. Arnold is zo onder de indruk van alle klanken dat hij al vroeg besluit alle muziek van de wereld te willen leren kennen.  www.arnoldveeman.com

 

LET OP!
Speciaal voor dit concert is het restaurant een extra avond geopend! Klik hier om direct een tafel te reserveren…