Normaal € 16,00
Vrienden € 14,50
CJP/student € 14,50
Plaats reserveren in ons restaurant?
Muziek
Extra voorstelling
vrijdag 21 maart, 20:30 uur
Clean Pete & Anne Soldaat
Al zeg ik het zelf

Liedjes over liefde & verlangen, onmacht & frustratie, te veel eten & vergeten. Liedjes vol warmte, melancholie en melodie, met Nederlandse teksten die op een wonderlijke wijze speels én poetisch zijn.

Nadat ze in 2012 in de finale van de Grote Prijs van Nederland stonden, ging het hard voor de tweeling Loes en Renee Wijnhoven. Onder de naam ‘Clean Pete’ speelden ze hun nederlandstalige liedjes in bijna alle poppodia van Nederland en op festivals zoals Oerol en Into the Great Wide Open.

Platenmaatschappij Excelsior Recordings strikte de dames voor een platencontract, waarop Loes en Renee in tien dagen hun debuutalbum opnamen op Vlieland, met Anne Soldaat als producer. Laatst genoemde zal met de tweeling mee spelen tijdens hun tour door Nederland, waar zij hun album “Al zeg ik het zelf” zullen presenteren. Op deze debuutplaat staan 13 liedjes over liefde & verlangen, onmacht & frustratie, te veel eten & vergeten. Liedjes vol warmte, melancholie en melodie, met Nederlandse teksten die op een wonderlijke wijze speels én poetisch zijn.

www.cleanpete.nl