Normaal € 19,00
Vrienden € 17,50
CJP/student € 17,50
Plaats reserveren in ons restaurant?
Muziek
zaterdag 5 april, 20:30 uur
Fernando Lameirinhas
Caminho

Zanger en gitarist Fernando Lameirinhas viert zijn vijftigjarig (!) jubileum als muzikant met de theaterconcerttour ‘Caminho’.

Wegen,
kruisen en scheiden
Ontmoeten en botsen
Elke weg vertelt een verhaal

In dit nieuwe concert vertelt Fernando Lameirinhas zijn verhaal. Zijn leven begon in Portugal. Vervolgens kwam hij als jonge migrant met zijn familie via België naar Nederland. Op zijn weg, doorkruiste hij in zijn leven zeer verschillende landschappen. Vele bijzondere ontmoetingen hebben hem verrijkt én gevormd, niet alleen als persoon, maar ook in zijn carrière. Inmiddels alweer een carrière van vijftig mooie jaren. Als componist, tekstschrijver en muzikant verwerkte hij alles wat hij tegenkwam in zijn nummers, alle ervaringen, emoties en gevoelens. In ‘Caminho’ legt hij vooral de nadruk op het muzikale pad van de laatste twintig jaar. In zijn concert brengt hij dan ook de nummers die hem na aan het hart liggen. Over de mooie, maar ook over de minder mooie kanten van het leven.

In Nieuwegein waar hij speelde met gastartieste Nynke Laverman, bracht 8Weekly een bezoekje aan de voorstelling en sprak achteraf met beide muzikanten. Bekijk hier het interview:
http://www.8weekly.nl/artikel/11204/ontmoeting-met-fernando-lameirinhas-nynke-laverman-vijftig-jaar-op-de-planken.html

Bekijk hier de trailer van Caminho 

Tevens verschenen op Youtube een aantal nummers die je even zou kunnen beluisteren! 

www.lameirinhas.net