Bovenste Knoopje Open
Normaal 12 euro (serie 24 euro)
Vrienden 12 euro (serie 24 euro)
CJP/student 12 euro (serie 24 euro)
Plaats reserveren in ons restaurant?
Cabaret
Made in Overijssel
zaterdag 21 september, 20:30 uur
Bovenste Knoopje Open
Tijd Zat

Beide drieëntwintig jaar. De precieze leeftijd dat je te oud bent om kind te zijn en te jong om er een te krijgen. Vinden wij zelf dan. Een voorstelling over onze vaders, hun vaders en de vaders die we misschien ooit zullen zijn. Tenminste, als de wereld wat minder naar de tering gaat. Maar goed. Tijd zat.

Bovenste Knoopje Open maakt persoonlijk, poëtisch en geëngageerd cabaret. Ontwapenende en aanstekelijke verhalenvertellers in woord en lied.

De Serie Made in Overijssel in het nieuws! In deze voorstelling brengen zij een ode aan intimiteit. Over nieuwsgierigheid naar de ander. Over luisteren en doorgeven. Laat je meevoeren met deze twee energieke en charmante cabaretiers. O, en vergeet niet het kind dat je vroeger was mee te nemen.

Made in Overijssel

Deze voorstelling maakt deel uit van de serie Made in Overijssel. Talent uit Overijssel gaat op tournee langs 10 theaters in onze mooie regio. Elk jaar krijgen drie makers de kans om zich aan jou te presenteren, in een theater bij jou in de buurt. Kom je kennismaken?

Tot 1 september koop je een serie (3 voorstellingen) voor € 24,00 via de Deventer Schouwburg. Na 1 september koop je losse kaarten voor de voorstellingen bij het theater waar de voorstelling speelt voor € 12,00 (excl. consumptie Bouwkunde) en € 15,00 (incl. consumptie Deventer Schouwburg).

De twee andere voorstellingen in de serie zijn:

Johanneke ter Stege (vrijdag 22 november)
Met de Botte Zijde (vrijdag 24 januari, in de Deventer Schouwburg)