Boekensalon
Normaal € 10
Vrienden
CJP/student
Plaats reserveren in ons restaurant?
Literair
dinsdag 29 augustus, 20:30 uur
Boekensalon
Langs de IJssel. In het voetspoor van Kester Freriks door de IJsselvallei

Deventer Verhaal en Theater Bouwkunde slaan de handen ineen en organiseren de ‘Boekensalon’. Garrelt Verhoeven gaat in gesprek met gasten uit de wereld van het boek.

Ter gelegenheid van de IJsselbiënnale is er een speciale editie van de Boekensalon. Deze avond staat het boek Langs de IJssel. Natuur en cultuur van de IJsselvallei van schrijver Kester Freriks centraal. Garrelt Verhoeven, directeur Deventer Verhaal, gaat in gesprek met de natuurschrijver, die op zijn beurt kunstenaar Paul de Kort interviewt. Speciale aandacht gaat uit naar de kunst die tijdens de biënnale te zien is langs de rivier. Een literaire landschapsavond aan de oevers van de IJssel.

LET OP! Deze Boekensalon staat op twee dagen in ons theater. Let bij het bestellen op de juiste datum!

 

Arrangement: Langs de IJssel.
In het voetspoor van Kester Freriks door de IJsselvallei. Een culinair arrangement met kunst, natuur en cultuur. Met dit arrangement krijgt u een passe-partout voor de IJsselbiënnale, een 3-gangen diner in Restaurant Bouwkunde, entree tot de speciale editie van de Boekensalon in ons theater en het boek Langs de IJssel. Natuur en cultuur in de IJsselvallei van Kester Freriks.

Het arrangement à € 55,00 (normaal €69,95) is te reserveren in de webshop van VVV Deventer via www.deventerwebwinkel.nl. Na eerste arrangement is het volgende arrangement zonder boek € 43,00.