Skip to Content

Servaes Nelissen
Theater
zaterdag 25 mei, 20:30 uur
Beefteefjes

★ Een vrolijkmakend drieluik over depressie. ★

Servaes heeft zich in het eerste deel van dit wonderlijke drieluik laten inspireren door zijn buurman de kunstschilder Willem Koevoet die al jaren geen kwast meer heeft aangeraakt. Op basis van gesprekken over twijfel, maakangst en eenzaamheid komt de schilder van stillevens kleurrijk tot leven. In het rauwe en associatieve middendeel speelt Servaes een kunstenaar die het niet wil opgeven. Hij duikt daarbij niet zonder humor in zijn eigen donkere ziel. In het derde deel zien we Renate Schoep aan het werk. Zij is dierentolk en hondenpsycholoog en geeft seminars over depressie bij honden.

Het Bouwkundekoor
Muziek
zaterdag 29 juni, 21:00 uur
Zomerse Zaterdagavond

Op deze heerlijke Zomerse Zaterdagavond kunt je ’s avonds, buiten op het pleintje, genieten van ons eigen Bouwkundekoor.

Het repertoire is veelzijdig, en bestaat uit pop, swing, jazz en lichtklassiek, veelal in een vier- tot zes-stemmig arrangement van dirigent Tom Grondman.

Toegang is gratis! Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Gratis
Poëziefestival Het Tuinfeest - entreekaarten
Literair
zaterdag 3 augustus, 16:00 uur

Ieder jaar is de oude binnenstad van Deventer het podium voor meer dan 70 optredens van ruim 30 dichters en muzikanten. Rondom Theater Bouwkunde dragen zij voor uit eigen werk in het intieme decor van middeleeuwse kloostertuinen.

Toonaangevende Nederlandse en Vlaamse dichters lezen hun gedichten en het publiek leert debutanten kennen. Dit jaar kunt u onder andere luisteren naar:
★ Tom Lanoye (BE)
★ Radna Fabias
★ Dimitri Verhulst (BE)

Poëziefestival Het Tuinfeest - buffetkaarten
Literair
zaterdag 3 augustus, 17:00 uur

Hier koopt u uw buffetkaarten voor Het Tuinfeest.
Let op! Dit is exclusief entree! Om gebruik te maken van het smakelijke twee gangen buffet heeft u ook toegangskaarten nodig voor het festival.

Klik hier voor entreekaarten…