Skip to Content

Binnenkort


19/11: - Boekensalon
21/11: - Fernando Lameirinhas
24/11: - Firma MES
25/11: - Jasper van Kuijk
26/11: - JANE muziektheater & Katinka Polderman
28/11: - Marcel de Groot
01/12: - TgECHO
02/12: - Eva Crutzen
06/12: - Millennium Jazz Orchestra
08/12: - Amsterdams Kleinkunst Festival

Reserveren

Op de begane grond van Theater Bouwkunde is Restaurant Bouwkunde gevestigd. Wilt u reserveren?

Nieuwsbrief

Tijdens het theaterseizoen versturen wij eens per twee weken een digitale nieuwsbrief. Hierin leest u het laatste nieuws over de voorstellingen. Bovendien maakt u dan kans op aantrekkelijke kortingen!


Volgens Michelin én Gault Millau

En ook dit jaar behoren we volgens Michelin én Gault Millau tot de beste restaurants van Nederland!

Michelin beloont ons voor de zesde keer op rij met de Bib Gourmand: “De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bewijst dat gastronomisch dineren niet duur hoeft te zijn. Bij de vermelde restaurants zijn prijs, kwaliteit en plezier onlosmakelijk met elkaar verbonden.” Michelin geeft ons naast een goede beoordeling voor ons eten ook een goede beoordeling van  de wijnkaart en de wijnkennis die Heleen in huis heeft. Dit laten zij zien door een druiventrosje als symbool bij de beoordeling toe te voegen.

Gault Millau beoordeelt ons restaurant op een groot aantal punten positief middels hun symbolen. De prijs kwaliteit en plezier  wordt geroemd, zij geven ons een hartje, dat betekent dat het restaurant voor de inspecteurs tot de lievelingsadresjes gerekend wordt. Ook wordt onze wijnkaart als uitstekend beoordeeld en is men van mening dat er ter zake kundige wijn spijs adviezen gegeven worden. Ook wordt afzonderlijk vermeld dat wij met veelal biologische producten werken.
Waarderingscijfer 13 = Brasserie of restaurant van een eerlijk tot interessant niveau.

 Uiteraard zijn wij  ontzettend blij met deze positieve beoordelingen.