Skip to Content

Binnenkort


01/08: - Po√ęziefestival Het Tuinfeest

Reserveren

Op de begane grond van Theater Bouwkunde is Restaurant Bouwkunde gevestigd. Wilt u reserveren?

Nieuwsbrief

Tijdens het theaterseizoen versturen wij eens per twee weken een digitale nieuwsbrief. Hierin leest u het laatste nieuws over de voorstellingen. Bovendien maakt u dan kans op aantrekkelijke kortingen!


Kadobonnen

Beste  gasten van ons restaurant

Wij leven in surrealistisch tijden. Het allerbelangrijkste is natuurlijk  dat u en wij gezond blijven.

Afgelopen week en weekend hadden wij de bezetting van ons  restaurant al op 50% gezet zodat iedereen op gepaste afstand van elkaar kon zitten en toch kon genieten van een gezellige en smakelijke maaltijd. 

Het werden toch heel gezellige avonden en een leuke zondagmiddag.

De mededeling van het kabinet dat wij dicht moesten kwam, al hadden we het verwacht, toch nog  als een donderslag bij heldere hemel. Laat er geen misverstand over bestaan , wij vonden het helemaal terecht. Tegelijkertijd kwam er een grote schrik, hoe moet het met ons personeel, hoe moet het met onze vaste lasten en verplichtingen.

Een restaurant met 5 vaste medewerkers hoort natuurlijk absoluut bij het  kleinbedrijf van een  hele grote economische sector. 

Vanuit diverse en soms heel onverwachte hoeken stroomden berichtjes binnen met de vraag hoe men ons kon helpen.  Wij kunnen u zeggen dat het echt heel hartverwarmend is als dat gebeurt. Want natuurlijk liggen we te piekeren hoe wij deze ongekende situatie  gaan overleven.

Wij zijn niet zo van iets vragen en niks terug geven. Dus hebben wij het volgende bedacht. 

We gaan kadobonnen verkopen aan mensen die iets willen doen voor ons. Die bon is dan later in te wisselen als wij weer open mogen. Daar zijn wij een beetje mee geholpen en eer staat u nog een leuke avond  of luie zondagmiddag te wachten. Voel u niet verplicht maar mocht u willen doen dan vinden wij dit een mooi gebaar. 

Stuur dan email naar info@restaurantbouwkunde.nl met uw adresgegevens en het bedrag dat u zou willen uitgeven. Wij en ons team zijn u zeer erkentelijk.

Via dit emailbericht kunt u zich ook opgeven voor de nieuwsbrief in ons restaurant. We zien u gauw terug en dan staan we klaar met nieuwe gerechten en voldoende wijnen want staan natuurlijk niet stil de komende tijd.

Hartelijke groet

Heleen Boom en Pieter van de Pavoordt en team